Uneken Advocatuur: Second Opinions Voor Bedrijven

44 Jaar Aan Zakelijke Juridische Ervaring

De bedrijfsjuridische sector is een veld waarin ervaring vaak het verschil betekent tussen succes en tegenslag. Luc Uneken is niet zomaar een advocaat; hij is een pionier die al sinds 1981 de juridische uitdagingen van bedrijven in Zwolle en daarbuiten aangaat. Door het oprichten van een eigen kantoor Uneken Advocaten in 1989 heeft hij een blijvende erfenis gecreëerd, die getuigt van zijn expertise en visie.

Elk jaar, elke zaak en elke cliënt heeft bijgedragen aan zijn rijke reservoir van kennis. Dit soort langdurige ervaring is onbetaalbaar in complexe zaken waarbij de nuances en subtiliteiten het verschil kunnen maken. Met meer dan vier decennia in het vak staat Uneken bekend om zijn diepgaande inzicht, strategisch denken en het vermogen om het grotere geheel te zien. Zijn lange staat van dienst is een garantie voor de betrouwbaarheid, inzicht en tact die essentieel zijn in de advocatuur. In een wereld waarin verandering de enige constante is, biedt Luc's onwrikbare ervaring en kennis een anker van stabiliteit en zekerheid voor zijn cliënten.

Waarom een Second Opinion voor Uw Bedrijf?

Zakelijke beslissingen, vooral juridische, kunnen vergaande gevolgen hebben voor een onderneming. Een second opinion biedt een fris en onbevooroordeeld perspectief, waardoor bedrijven meer vertrouwen krijgen. Of het nu gaat om contractgeschillen, fusies en overnames, arbeidszaken of andere complexe zakelijke kwesties, een deskundig tweede oordeel kan cruciale inzichten en zekerheid bieden.

Luc Uneken: Uw Zakelijke Second Opinion Specialist

Met een rijke geschiedenis in diverse zakelijke rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht en arbeidsrecht, is Luc Uneken de ideale professional om bedrijven een second opinion te bieden. Hij benadert elke zaak met een combinatie van analytische scherpte, diepgaand inzicht en vooral erg veel ervaring.

Een second opinion van Luc biedt:

  • Diepgaande analyse van de zakelijke uitdagingen.

  • Objectieve evaluatie van de huidige juridische strategieën.

  • Aanbevelingen die voortbouwen op jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

  • Vertrouwen dat u de beste beslissing neemt voor uw onderneming.

Tarief: Transparantie en Waarde

Transparantie in dienstverlening is essentieel, zeker als het gaat om kosten. Voor een second opinion, waarbij uitgebreide expertise en persoonlijke aandacht centraal staan, ligt het tarief tussen €900 en €2000, exclusief BTW. De overtuiging is dat de waarde van dit advies, gegrond op decennia van ervaring, een investering is die niet enkel in cijfers te vatten is. Het is een investering in zekerheid, kwaliteit en gemoedsrust voor uw bedrijf.

Contact & Bereikbaarheid

Uneken Advocatuur verwelkomt bedrijven in ons kantoor aan de Willemskade 18 in Zwolle. Er zijn ruime parkeermogelijkheden en we zijn slechts vijf minuten verwijderd van het NS station Zwolle.

Voor meer informatie over zakelijke second opinions of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via 038-4225288 of 06-51823307.

Met Uneken Advocatuur kiest u voor zekerheid en expertise in zakelijke juridische vraagstukken.